Tuesday, December 8, 2009

My yesterdays are all boxed up and neatly put away but, every now and then you come to mind

I just woke up, and yes the title shows that something is bugging me but just let it be . I was and I am sooo tired that makes me slept early today and woke up now and still sleepy .

I went to Putrajaya this morning, eh silap pagi semalam lah . Dah la I slept at 4 am and then woke up at 7 am mandi siap siap and then drove to section 18 pegi rumah Don Hazim (he should just pick me up at home!) And then tinggal kereta at his house, he drove to Putrajaya . I pegi tolong Don kat his cookie shop, I buat muffins and cookies semua . I lap tingkap and all the habuks sebab dia sgt pemalas ! Tingkap tu samar samar je nampak org kat luar haha . Nasib baik I rajin .

Tapi I was sooooooooooo sleepy sambil lap lap pon mata nak tertutup . Don sangat tahi sebab dia boleh pulak bantai tidur, I pulak siapkan bertray tray cookies . Anyway, I jadi cookie monster today because I siap bake a whole lot of cookies then letak dalam cookie jar :) 

Balik tadi I sangat blur sampai pusing jalan yg sama banyak kali and the baru jumpa exit, sampai rumah I makan nasi, masuk bilik online and the last thing I remember was I tertidur sambil scroll names nak bg gift to them kat farmville haha ! And then I pon terus lah tidur maybe around 9 pm or earlier than that I am not sure . Tidur pon pakai towel je sebab I wanted to mandi lah jog lah ape lah tadi kononyaaaa . .

After this I nak pergi mandi and then nak sambung online and then nak tidur and today I dah paksa Don Hazim to pick me up if not pergi lah kau Putrajaya sorang sorang ! (Tapi kalau nak tidur balik je without mandi boleh tak ? ) 

Dah lah dah lah, I'm off . Eh jap lupa pulak . .

Bye bye, Loves ! :D





 



I wanna be faithful but I can't keep my hands off
the cookie jar ^^

2 comments:

FarAh IzyAn bt. Mohd. ZainaL said...

rindu nk wt muffins..hehehe..

::ayn:: said...

hahahaha ok nanti kita bagi muffin nak ?