Friday, February 26, 2010

He smiles politely back at you, you stares politely right on through

Am listening to The Fray now. Reminds me of my friends of which yang dah tak bertegur sapa or jarang jarang tegur tu lah especially. -.-" 

"Where did I go wrong? I lost a friend somewhere along in the bitterness."

Now in the bus, on the way to Johor Bahru with mates semua. Baru nak masuk tol. Damn the condition of the bus teruk. Nak sleep pon cannot so Adam offer nak online ke and I pon say okay lah and now writing lah for this post. Bus ni panas panas panas ! Sighhhh.

This is Adam Lotfy :)

Dia tengah sibuk dengan Ipod now. We nyanyi nyanyi je lah since cannot sleep. Naguib and Wawa dah selamat tidur after sibuk rebut my bantal busuk. Lol. 

Less than one day je lagi ni I'm gonna be TWENTY. Woah, dah besar dah ke ni ? Nanti mesti orang bagi nasihat "awak tu dah besar, perangai tu macam orang besar sikit." Kan kan ? Cehh. 

Okay lah I nak sambung sing along with Adam. He said laptop dia punya battery gila. So, before dia off sendiri baik I stop here. 

Bye bye, Loves.

7 comments:

emiraassila said...

rinduuu share earphone dgn kayin sambil guling2 dekat katil masa sekolah, listening to lagu2 meaningful hehe :)

::ayn:: said...

hehehe betul betul betul ;)

Anonymous said...

handsomenya adam tu. macam shahir botak

Anonymous said...

Keep up the good work. general health

Anonymous said...

Библиотека для всех http://sunduchokknig.ru

Anonymous said...

Добро пожаловать на сайт http://эространа.рф качественные фото девушек.

Anonymous said...

Favoured friends, when I play a joke on not asked in support of have anyone to mitigate, but soul is such a fiendish attitude, that
organize to request in the course of help. I'm in a selfsame grave locale, petition Your friends, escape
they can, how much can. I will be deeply grateful to You.
Perfect Money U 1557851 E 1512655 correspondence: alexxx767@gmail.com
PayPal : alexxx767@gmail.com