Tuesday, July 12, 2011

Finding reasons to hate you more than before

Dah dua tahun tak update blog, busy.

Maklumlah, kerja 8 hari seminggu. Jangan jealous okay! -__-"

Nak upload gambar, camera pon takde, laptop pon tunggu masa je nak Innalillah. Harap harap bukan dalam masa terdekat ni ye sayangku. Muah muah.

Badan lenguh lenguh sejak jadi buruh kasar ni. Haha eh, dari dulu memang dah kasar pon. Jadi buruh tu tak berapa nak baru sangat lah, okay okay je.

Tapi sejak kelmarin, baru faham perasaan orang jual air kat pasar malam. Sekarang dah tau kenapa kat pasar lelaki yang jual air, bukan perempuan.

Seterusnya, rindu kat kawan kawan.

Seterusnya lagi, rindu kat yang bukan kawan.

Serta seterusnya lagi, rindu kat kau.

Kau lah, yang tengah baca post ni sekarang. :)

Nak tidur. Bye bye Si Kunang Kunang.

2 comments:

Kaled Ali said...

ayin seminggu ada berapa hari hahaha!

jujufarhana said...

rindu! :'(